بازسازی سرویس بهداشتی و حمام توسط تیم حرفه ای

روند بازسازی سرویس بهداشتی و حمام با توجه به میزان تغییراتی که می‌خواهید انجام دهید متفاوت است. مراحل بازسازی اگر فقط شامل تعویض کاشی‌ها و وسایل موجود باشد ساده‌تر از زمانی است که شما قصد تغییر مکان وسایل و یا تغییرات کلی را داشته باشید. به عنوان مثال اگر شما قصد داشته باشید مکان وان و یا توالت را جا به جا کنید نیاز به تغییرات کلی در سیستم لوله کشی دارید، اما زمانی که فقط می‌خواهید کاشی‌ها را تعویض کنید و یا یک ماکت آماده برای اتاق دوش فراهم کنید مراحل بازسازی ساده‌تر خواهد بود. در ادامه بیشتر به این موضوع می پردازیم.

بازسازی سرویس بهداشتی و حمام

مراحل بازسازی سرویس بهداشتی و حمام

به صورت کلی مراحل بازسازی سرویس بهداشتی و حمام شامل 8 مرحله می‌شود که در ادامه توضیحات مختصری در مورد هر مرحله خواهیم داشت.

1. تمیز کردن و تخریب

قبل از شروع تخریب، صاحب خانه باید تمام وسایل شخصی خود را که در روشویی، قفسه‌های حمام و سایر قسمت‌های سرویس بهداشتی و حمام قرار داده است خارج نماید.

  • هر وسیله‌ای را که ممکن است بعدا احتیاج داشته باشید تمییز کنید و در بسته‌ بندی‌های مطمئن در مکانی خارج از محوطه‌ی بازسازی قرار دهید.
  • هر وسیله‌ی شکستنی که ممکن است آسیب ببیند مانند آینه را به دقت خارج کنید و به مکانی امن منتقل کنید.
  • لامپ و یا وسایل برقی را به دقت خارج کنید.
  • پس از اینکه روشویی، وان، توالت و دوش حمام را خارج کردید می‌توانید روند تخریب را آغاز کنید.
  • ابتدا کاشی‌ها از دیوار و کف حمام و سرویس بهداشتی باید جدا شود.
  • سپس تخریب سقف آغاز می‌شود.
  • در انتها تمام زباله‌های جمع آوری شده در این مرحله باید به خارج از محوطه منتقل شود.

بیشتر بخوانید: مراحل بازسازی خانه

2. عملیات برقکاری

خانه‌هایی که قدیمی هستند نیاز به تعویض سیستم برقکاری دارند زیرا پوشش آنها در مرحله‌ی تخریب کاشی‌ها ممکن است آسیب دیده باشد و یا به مرور زمان دچار فرسودگی‌هایی شده باشند. در این مرحله با توجه به سبک بازسازی مدرن می‌توانید چراغ‌هایی را در قسمت دوش، روشویی و یا سایر قسمت‌هایی دلخواه افزایش دهید. ممکن است لازم باشد پریزهای برق جدید برای استفاده از وسایل برقی نصب شود.

تمام این مراحل باید توسط تکنسین‌های برقکار با تجربه انجام شود. سیم‌ کشی‌ها باید قبل از نصب دیوار جدید نصب و خشک شوند.

3.  نصب لوله‌ها

در صورتی که قصد تغییرات کلی در حمام و سرویس بهداشتی دارید مانند تغییر در محل توالت، وان و یا دوش باید خروجی‌های جدید برای تخلیه آب، ورودی آب و اتصالات جدید برای دوش، روشویی و توالت در نظر بگیرید. اتصالات آب عمدتاُ از طریق دیوار انجام می‌شود اما لوله‌های خروجی و تخلیه در کف زمین باید نصب شود. جهت جلوگیری از هرگونه مشکل نشت آب در آینده بهتر است تمام این مراحل توسط لوله کش‌های باتجربه انجام شود.

بیشتر بخوانید: طراحی و بازسازی فلاورباکس

مراحل بازسازی سرویس بهداشتی و حمام

4. نصب دیوار و سقف

دیوارهای حمام و سرویس بهداشتی باید از موادی تهیه شده باشند که در مقابل رطوبت عایق باشند. بنابراین باید در انتخاب ورق خشک ضد آب و مقاوم دقت کافی داشته باشید. پس از چسباندن ورق‌های ضد آب می‌توانید مرحله‌ی چسباندن کاشی دیوارها را شروع نمائید. در انتهای این مرحله رنگ پاشی سقف انجام می‌شود.

5. نصب کفپوش

پس از نصب کاشی‌های دیوار و رنگ سقف، مرحله‌ی اجرای کفپوش‌ها انجام می‌شود. توصیه می‌شود در انتخاب رنگ کاشی‌های دیوار و کف پوش با یک طراح داخلی صحبت نمائید تا بتوانید انتخاب‌های درستی داشته باشید.

در صورتی که می‌خواهید امکاناتی مانند سیستم گرمایشی در کف حمام داشته باشید باید پیش از اجرای کفپوش با پیمانکار در این مورد صحبت نمائید.

6. نصب لوله‌های روکار و وسایل برقی

پس از اینکه بازسازی‌های اصلی تمام شد، کارهای دیگری نیز باقی می‌ماند که باید توسط افراد حرفه‌ای انجام شود. نصب توالت، دوش و سینک همگی باید توسط لوله کش و با دقت انجام شود. شاید این مرحله ساده به نظر برسد اما در صورتی که توسط افراد حرفه‌ای انجام نشود می‌تواند خسارت‌های فراوانی به شما وارد نماید.

نصب لامپ‌ها، پریزها و سایر وسایل برقی نیز باید توسط برقکار انجام شود.

بیشتر بخوانید: بازسازی نمای بیرونی ساختمان

7. نصب قفسه‌ و کابینت‌ها

جهت قرار دادن وسایل بهداشتی و آرایشی باید قسمت‌هایی را در سرویس بهداشتی در نظر بگیرید. در صورتی که خودتان تبحر لازم را دارید می‌توانید این مراحل را به تنهایی انجام دهید اما توصیه می‌کنیم جهت جلوگیری از هرگونه آسیب به کاشی‌های تازه‌ی حمام، این مرحله را نیز به افراد باتجربه بسپارید.

8. پاکسازی نهایی

در نهایت باید لکه‌های باقی مانده حین بازسازی به صورت کامل پاک شوند. به عنوان مثال لکه‌های سیمان خشک شده و رنگ پاشیده شده روی دیوار و کفپوش باید به طور کامل پاکسازی شوند. سایر زباله‌هایی که در مراحل آخر برقکاری و لوله کشی در سرویس بهداشتی و حمام به جا مانده است باید جمع آوری و بازیافت شوند. پس از پاکسازی نهایی می‌توانید از سرویس بهداشتی و حمام خود استفاده نمائید.

کلام آخر

اگر قصد انجام تغییرات کلی جهت بازسازی سرویس بهداشتی و حمام را دارید توصیه می‌شود با شرکت‌های پیمانکار مشاوره و مشورت داشته باشید تا شما را در مورد تمام جزئیات بازسازی و هزینه‌هایی که با آنها روبرو خواهید شد راهنمایی نمایند.

شرکت مهندسین مشاور آژند پنام

شرکت مهندسین مشاور آژند پنام جهت ارائه کلیه خدمات فنی و‌مهندسی طراحی، نظارت و اجرا با به کارگیری مهندسین مجرب در کمترین زمان در خدمت شما می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فهرست محتوا